10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

У Харкові побилися тюльпанами прихильники 1 травня та учасники акції “поховання” комунізму

У Харкові 1 травня відбулося дві акції. Одна група людей організували ходу-святкування 1 травня. Інша група влаштувала акцію “поховання” комунізму, учасники принесли траурні вінки до пам’ятника Першій майовці.

Про це в середу, 1 травня, інформує 24 канал.

Захід святкування 1 травня зібрав приблизно півсотні людей пенсійного віку: прибічників соціалістів і низки профспілок. Відзначається, що частина з них брали участь в акціях Антимайдану в Харкові кілька років тому. Вони з гаслом “Мир. Труд. Май” рушили від площі Конституції до місця, де в 1891 році відбулося перше комуністичне зібрання.

Проте очолили ходу патріотично налаштовані харків’яни, які скандували “Слава Україні”. Вони несли плакат “Поховання комунізму”. Під час руху колони учасники акцій обмежилися тільки словесними перепалками. А вже під пам’ятником Майовці в хід пішла зеленка. Невідомі облили з пляшки кількох прибічників 1 травня.

Видання зазначає, що серйозних порушень порядку не було. Проте були курйозні моменти: під спів радянсько-піонерських пісень почалася війна квітів. Табори почали кидатися одне в одного тюльпанами.

Вони віднесли плакат “Поховання комунізму” до пам’ятника Першій майовці

“Сьогодні вкотре 1 травня проросійські сили в Харкові виходять на мітинг. Ми прийшли його моніторити на наявність забороненої комуністичної символіки. І провести перформанс “похорону” комунізму на початку маршу”, – розповів активіст Вадим Позняков.

Під спів радянсько-піонерських пісень почалася війна квітів

Раніше ми розповідали, як кримські комуністи закликали мешканців Сімферополя не голосувати за “Единую Россию”.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>