9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У День Незалежності потрібен військовий парад – і це буде «телеміст», – Михальчишин

В Україні не потрібно роздавати військовим по тисячі гривень, натомість у День Незалежності слід провести військовий парад – і це буде наш «телеміст».

Про це в ефірі на телеканалі ZIK заявив резонер Юрій Михальчишин.

Резонер наголосив, що кожного дня на фронті є до десяти поранених. За місяць, зауважив він, через поранення і травми може вибувати до батальйону бійців. Така кількість, каже Юрій Михальчишин, є дуже великою. Водночас про це нині мало говорять.

«Це все стало різко нецікаво. Зате цього тижня збурило наше суспільство обговорення доцільності чи недоцільності проведення військового параду на День Незалежності, і багато хто звертається до економічних аргументів, мовляв, вигідно це чи невигідно, дорого чи дешево…», – сказав Юрій Михальчишин.

Він звернув увагу на те, що нещодавно в США вперше за багато років відбувся військовий парад. Кошторис такого заходу – 2 мільйони доларів, зазначив резонер.

«А нам вкинули абсолютно, вибачте, скотську цифру в 300 млн грн нізвідки просто, мовляв, як це багато, краще солдатикам гроші роздамо. Хочу сказати від своїх друзів, зокрема від батальйону тактичної групи полку спецпризначення «Азов» – не треба тисячу гривень, а потрібен парад, і це буде наш «телеміст», – наголосив Юрій Михальчишин.

Раніше ЗМІ дізналися, хто заклав нацгвардійця Марківа в Італії.

1 коментар

  1. Це питання вирішує Президент України Верховний головнокомандувач ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСЬКИЙ !!! А люди,ті,хто хоче пройти по вулицях в святковій ході-Вам шлях вільний в будь-який час і в будь-якому напрямку!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>