9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У “Д/ЛНР” бойовики обіцяють надавати російське громадянство всім “бажаючим”

Окупаційна адміністрація обіцяє надати російське громадянство всім, хто живе на захоплених територіях Луганської та Донецької областей. Такі дії направлені на створення враження швидшого приєднання псевдореспублік до Росії.

“Керівний склад так званої народної міліції ЛНР був проінформований про те, що після підписання відповідного указу Володимиром Путіним жителі ЛНР і ДНР, які вже мають фейкові документи, зможуть отримувати паспорти громадян РФ”, — каже координатор громадської організації “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук, 46 років.

Таку новину повідомили російські куратори терористів на засіданні в окупованому Первомайську 13 ­січня.

15 січня Державна дума Росії ухвалила проект закону, що дозволяє приймати на державну службу громадян України, які отримали російський паспорт, – пише Газета.юа. 

Деяких російських військових, які воюють на Донбасі, планують нагородити відзнаками так званого учасника бойових дій.

Значна частина терористичних військ відмовляється від цієї “відзнаки”. Бояться, що факти їхньої злочинної діяльності на території України колись оприлюднять, — кажуть у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. — У такому випадку їх притягнуть до відповідальності за злочини, що не мають терміну давнини.

Нагадаємо, у столичному метрополітені зламався поїзд.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>