12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Чернівецькій області поліцейські врятували жінку, яка стрибнула з мосту

Поліцейський перебував у складі слідчо-оперативної групи, яка виїхала на виклик. Побачивши жінку у річці, оперуповноважений, не роздумуючи, стрибнув у воду і допоміг жінці дістатися берега.

Про це пише прес-служба Нацполіції.

Сьогодні, 1-го червня, о 16:56 до поліції надійшло повідомлення про невідому жінку, яка намагається зістрибнути з мосту через річку Дністер у селі Атаки Хотинського району. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та наряд групи реагування патрульної поліції Хотинського відділення поліції.

Коли поліцейські під’їжджали до мосту, жінка стрибнула в річку. 24-річний старший лейтенант поліції Іван Дудчак роздягнувся, схопив рятувальний жилет і круг та кинувся на порятунок. Допливши до середини Дністра, поліцейський схопив жінку, яку несло течією. Разом з працівниками УДСНС і УПП оперативник витягнув її на берег і передав медикам. У стані загального переохолодження 24-річну потерпілу, яка є жителькою Хотинщини, доставлено до районної лікарні для огляду. Наразі життю та здоров’ю жінки нічого не загрожує.

Раніше повідомлялося, що до розстрілу 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому можуть бути причетні двоє поліцейських.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>