12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У 2014 році українська армія звільнила понад 200 населених пунктів Донбасу, – Генштаб

Армія України влітку 2014 року звільнила від російського агресора понад 200 населених пунктів, що становить 70% від окупованих територій Луганської та Донецької областей. 

Про таке повідомив “УНІАН“.

“Про високу інтенсивність бойових дій літа 2014 року переконливо свідчать цифри – так, з 5 травня по 5 вересня було сплановано та проведено більш як 40 операцій, їх результатом стало звільнення 70% окупованих російським агресором територій Луганської та Донецької областей, що дало можливість жителям понад 200 населених пунктів Донбасу повернутися до мирного життя”, – заявив заступник начальника Генерального штабу Збройних сил України Сергій Бессараб під час спеціального засідання Верховної Ради України у зв’язку з п’ятою річницею з початку збройної агресії Російської Федерації проти України

За його словами це стало можливим завдяки відвазі, мужності та героїзму українських військових, а також воїнів-добровольців, які склали бойове ядро ЗСУ та інших військових формувань.

“В горнилі запеклих боїв з російським агресором відродився бойовий дух нової української армії, основою якої стала національна ідентичність”, – підсумував він.

Нагадаємо, що судна Другої постійної протимінної групи НАТО увійшли в акваторію Чорного моря.

3 КОМЕНТАРІ

  1. На календарь слабо посмотреть???
    Февраль 2019 года. Уроды, чем хвастаете?
    Подтвердили, что почти пять лет нихера не делали.

  2. А че делать в перемирье ? Славянск, Краматорск, Лисичанск и много других, освобождены по факту и кац-пской мразью там больше не воняет.
    И самое смешное что никто не рвется менять свою квартиру на донецкую, например.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>