11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

У 2014 році Ляшку прогнозували сьоме-восьме місце, а він посів третє, – Бєлов

Соціологічні дослідження, які оприлюднюють президентські рейтинги, брешуть. Так вже було у 2014 році, коли кандидату у президенти від Радикальної партії Олегу Ляшку прогнозували сьоме-восьме місце, а він посів третє.

Про це в ефірі інтернет-телебачення заявив голова Молодіжного крила РПЛ Ігор Бєлов, – передає ІНФОРМАТОР.

«Соціологам не варто довіряти, вони брешуть. Ми можемо згадати 2014 рік, коли Ляшку прогнозували сьоме-восьме місце, а після виборів ми побачили третє місце», – сказав молодий політик.

«Справжні рейтинг ми побачимо після президентських виборів», – наголосив Бєлов.

За словами очільника «молодіжки» Радикальної партії, він та його соратники сподіваються, що Олег Ляшко вийде у другий тур президентських виборів, де зуміє перемогти.

На його думку, опонентом Ляшка в другому турі може бути чинний президент, куди зможе потрапити виключно завдяки фальсифікаціям і адміністративному ресурсу.

При цьому Бєлов зауважив, що на відміну від Петра Порошенка, який вже займається фальсифікацією результатів виборів, будуючи «сітки» по скупці голосів, Олег Ляшко веде свою виборчу кампанію чесно.

Як відомо, у березні-травні 2014 року різні соціологічні дослідження давали Олегу Ляшку від 3% до 5,5%. За результатами виборів лідер Радикальної партії набрав 8,3%.

Хочете знати більше про програму кандидата у президенти Олега Ляшка? Дивіться повну версію інтерв’ю голови «молодіжки» РПЛ Ігоря Бєлова.

https://www.facebook.com/100011880588869/videos/542071272865554/

Нагадаємо, Олег Ляшко хоче посилити відповідальність за варварську вирубку лісів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>