14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Тука назвав можливі наслідки обвалення Кримського моста

Обвалення побудованого Росією мосту через Керченську протоку в захоплений Крим (Керченський міст, Кримський міст) може спровокувати екологічну та гуманітарну катастрофу.

Через падіння Керченського мосту Азовське море може виявитися замкнутим, тому Україна моніторить стан споруди, розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука Обозревателю.

За його словами, в Росії пильно стежать за результатами спостережень української сторони і реагують на тривожні повідомлення.

“Коли ми опублікували інформацію про просідання Кримського мосту з одного боку, а з іншого боку — підняття арки, то наші російські візаві почали відразу: хохляцький треш, фуфломети і т. п…”, — зазначив співрозмовник.

Чиновник стверджує, що “на третій день у Керчі висадилася група російських учених, проектувальників цього мосту, кілька десятків людей негайно розпочали працювати, щоб з’ясувати, що ж робити”.

“Які можуть бути екологічні та економічні наслідки (обвалення Керченського мосту — Ред.) — зараз навіть спрогнозувати складно. Адже поки невідомо, де саме він завалиться, залишиться судноплавство чи ні…”, — сказав заступник міністра.

Нагадаємо, названо причини, через які може обвалитися “Кримський міст”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>