14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

ЦПК вимагає порушити кримінальну справу проти Тимошенко за фактом незаконного збагачення

Центр протидії корупції вимагає від генерального прокурора Юрія Луценка порушити кримінальну справу за фактом незаконного збагачення кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

Раніше ЦПК надіслав аналогічні заяви до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро України. До заяви також були додані документи про приховані витрати Юлії Тимошенко на послуги американських лобістів, – йдеться у повідомленні відомства.

Антикорупційні органи мали протягом 24 годин внести відомості до ЄРДР відомості та розпочати розслідування, утім цього не сталося. Це стало причиною звернення організації до суду.

Зокрема, у березні минулого року повідомили, що американська фірма Two Paths LLС у лютому 2018 року найняла піар-компанію Avenue Strategies Global LLC представляти інтереси Тимошенко. Згідно з інформацією, компанія заплатила 390 тисяч доларів у 2018 році Барі Беннетту, який також обслуговував президента США Дональда Трампа.

Інформація Департаменту юстиції США підтверджують, що інша американська компанія, Innovative Technology and Business Consulting, найняла американських лобістів The Livingstone Group LLC для організації у 2018 році зустрічей Юлії Тимошенко з деякими американськими політиками у Вашингтоні.

Раніше повідомлялося, що Тимошенко привезла в Дрогобич 30 автобусів «масовки».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>