12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Цеголко пояснив, куди зникли сервери з ситуаційної кімнати АП

Техніка для ситуаційної кімнати Президента України була орендована на кошти Петра Порошенка і нині повернута орендодавцю.

Про це написав прес-секретар п’ятого президента України Святослав Цеголко у Facebook, коментуючи заяву нового секретаря РНБО Олександра Данилюка про те, що з ситуаційної кімнати вивезли сервери з секретними даними.

“Уся техніка для ситуаційної кімнати Президента була орендована за власний кошт Петра Порошенка і відповідно повернута орендодавцю”, – повідомив він.

За словами Цеголка, жодної конфіденційної інформації на серверах не зберігалося, доступ до неї забезпечувався лише on line.

“Кімната працювала як відображення різних джерел інформації, але ці джерела залишалися на своїх місцях у Прикордонній службі, СБУ чи податковій”, – зауважив прес-секретар Порошенка.

Він також зазначив, що у РНБО “є ситуаційний центр, з усіма конфіденційними серверами”.

Раніше новопризначений секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк заявив, що з ситуаційної кімнати в Адміністрації Президента зникли сервери з секретною інформацією.

62 КОМЕНТАРІ

  1. Орендар продасть інформацію в час війни ворогу, як можна орендувати сервери в АП .Невже 1відділ в Україні не працює На лоха стаття.

  2. Какая аренда.Что они чудят.Всех считают за дураков.Они просто замели следы своей цыничной, грязной работы против всех людей
    Это просто жах.

  3. Тамара Шалкова Вони розікрали все, що тільки могли,виходить що арендували і кредитів набрали тільки простий народ аренду платив і кредити буде віддавати.Чомусь Янукович сервери не забирав.Тепер хто більше зла наробив для України

  4. Сукі замітають сліди своїх злочинів ,але завжди з часом ТАЙНЕ СТАЄ ЯВНИМ І НЕ В ЗМОЗІ УТАЇТИ ЗЛОЧИН ,ШИЛА В МІШКУ НЕ СХОВАТИ ПОРОХОБОТИ !А ПОКАРАНЯ ПОНЕСЕТЕ КОНКРЕТНО !!!

  5. Ой, толи еще будет! Скоро такое раскроется, что уши будут вянуть от информаций. Это еще раз доказывает, ворье,ворье и ворье. Поэтому
    Рыло в пушку.

  6. А куди поділася техніка, яка була при Янику, із собою він її не брав і як можна орендувати техніку на якій буде зберігатися секретна інформація, дійсно людей за лохів держать, самі говорять і самі дивуються. Жах.

  7. Українці! Невже так просто нас вважають за дураків? Скільки ще нам слухати їхні брехні? Коли вже прийде кінець скотам, свинарчукам і порохоботам?

  8. Порохоботи, ви думаєте що всі українці такі тугодуми? Мародери, злодії в законі ваш панівний час вичерпано. Настав час розплати. Більш цинічного пояснення, з вашого боку, придумати неможливо

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>