13.2 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Тріпання президента по щоці – це зневага до кожного українця, – Ляшко про інцидент з Зеленським у Брюсселі

Замість відстоювання національних інтересів у Брюсселі — принизливе тріпання Зеленського по щоці. Такі висновки з першого закордонного візиту новообраного президента зробив Олег Ляшко.

Про це повідомила прес-служба РПЛ.

«Зеленський не набрався сміливості в Брюсселі поставити перед єврочиновниками вимогу про перегляд торговельної частини угоди про Асоціацію, через яку українські сільгоспвиробники втрачають щороку по 8 мільярдів доларів, бо ми не можемо продавати свої товари у Європі. Зеленському не вистачило мужності вимагати перегляду меморандуму з МВФ, сліпе виконання якого привело Україну фактично до дефолту. У Європі сьогодні найнижча за три роки ціна на газ, а українці з 1 червня на 400 гривень більше повинні платити за комуналку. Під час зустрічі із Генсеком НАТО жодного слова згадки про необхідність виконання Будапештського меморандуму, за яким Україна здала третій ядерний потенціал у світі», – перелічив Ляшко.

Лідер РПЛ обурився фамільярній поведінці президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера, який дозволив собі потріпати по щоці українського президента. Наголосив: цей жест демонструє зневагу до всієї України.

«Насправді, це не Зеленського, а кожного українця так принизливо тріпали по шоці. Я так свою собачку гладжу і їй це дуже подобається. Але мені не подобається, коли українців так принижують. Це доказ меншовартості. На міжнародних зустрічах президент повинен захищати національні інтереси, вітчизняну промисловість і робочі місця українців, а не демонструвати цю меншовартість», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, що раніше лідер радикалів запропонував щодня оголошувати у ВР імена загиблих на фронті.

81 КОМЕНТАРІ

  1. Ляшко но ты и мразь конченная,но пидерас мать твою,как с тобой с такой гнилой тварью ещё и кто то общается,да посмотришь на твою морду и уже тошнит.Ох ты и сученок.

  2. Ви про себе подумайте! Все про що ви говорите це проста балаканина розрахована на дурнів.
    За весь час політичної діяльності ми побачили ваші досягнення.
    Ви збагатилися за рахунок виборців, а народ і країна летять у прірву.ваша сутність обіцянки і лозунги,які закінчуються після кожних виборів.

  3. Не ну ви таке де небудь бачили ,щоб блакитне лайно , у котрого инструментом заробляння замість голови та рук з ногами , була дупа й воно ущербне , з рейтингом тонкіше комариної пуцьки намагаеться критикувати Президента з рейтингом мамонта аж у 73 відсотки !!! Бовдур оце мае бути хвалебний єпитит для цего нещастя !!!

  4. Ляшко когда ужэ ты паскуда заглохнет сука боишся что придется отвечать за богатство наворованне не Нада было воровать а придет время ответиш противно на тебя смотреть барыга потерянный

  5. Скільки ще терпіти цю політичну повію. Тільки балабольство і більше нічого. Марна трата коштів на утримання його та депутатів цієї бездарної партії. На звалище історії та ще запитати про особисте збагачення.

  6. Пишешь хрень.Так надоели ваши пафосные лозунги.Не трогайте народ.Так как вы уважали украинцев негде так уже не относятся.Вы к народу относитесь как будто это мусор .

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>