21.8 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Трамп заявив про великий прогрес з Китаєм на багатьох фронтах

Президент США Дональд Трамп заявив, що його адміністрація досягла значних зрушень у переговорах із Пекіном щодо врегулювання торгових суперечок.

Про це глава Білого дому написав у неділю у Twitter.

“Важливі зустрічі й телефонні переговори щодо торгівельної угоди з Китаєм… Досягнуто великого прогресу на багатьох фронтах! Наша країна має фантастичний потенціал для майбутнього зростання й величі на більш високому рівні!”- зауважив Трамп.

Як повідомляв Укрінформ, делегація Сполучених Штатів на міністерському рівні провела цього тижня ряд зустрічей з китайським керівництвом у Пекіні. Сторони обговорюють можливості для мирного врегулювання спорів у сфері торгівлі.

Раніше Вашингтон звинуватив китайців у крадіжках американських технологій та почав запроваджувати підвищені митні тарифи на китайські товари. Пекін відповів підвищенням мита зі свого боку. Торгівельні війни викликали хвилювання на світових ринках.

Для уникнення напруженості сторони домовилися про перемир’я до 2 березня, після чого тарифи знову можуть зрости, якщо не буде досягнуто мирової угоди.

Нагадаємо, що Кім Чен Ин приїде до В’єтнаму за кілька днів до зустрічі з Трампом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>