14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

“Традиція і Порядок” 23 червня проведе акцію на захист сімейних цінностей

Лідер консервативної організації “Традиція і Порядок” Богдан Ходаковський анонсував контр-акцію цьогорічному “Марші Рівності” – акцію на підтримку сімейних цінностей.

Про це Ходаковський сказав в інтерв’ю ІНФОРМАТОРу

“Ми, як завжди, плануємо провести акцію на захист сімейних цінностей. Цього року, це буде 23-те червня. В наших планах запросити на нашу акцію правих європейських політиків і парламентарів”, – говорить голова “Традиції і Порядку”.

Богдан Ходаковський додає: “Ви, до речі, замислювалися чому вони минулого року проводили свій марш саме 17-го червня? Це День батька. Вони свідомо обирають такі дати або місця – наприклад, біля храмів. Вони не обирають для гей-параду перше травня чи “день пабєди”, бо ці комуністичні свята і так ними зайняті. Подивіться на сучасних лівих, на феміністок – серед них обов’язково знайдеться хтось, хто симпатизує “ополченцям””.

Також він вважає, що як і минулого року, поліція застосовуватиме силу проти нього та його побратимів: “Знову битимуть християн, і знову буде кров. Але ми свідомі свого рішення: поки ми проливаємо кров, наша країна буде чинити спротив.”.

Раніше ми писали, як патріарх Філарет зустрівся з представницями руху за традиційні християнські цінності.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>