3.7 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

ТКГ погодила припинення вогню на Донбасі з опівночі 21 липня

Тристороння контактна група (ТКГ) з мирного врегулювання ситуації на сході України за участю представників незаконних збройних формувань погодила припинення вогню на Донбасі з опівночі 21 липня 2019 року за київським часом.

Про це повідомила прес-секретарка другого президента України, представника України у ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер, — передає Громадське.

«Тристороння контактна група, за участі представників ОРДЛО, визнаючи позитивний вплив практики підтвердження відданості режиму припинення вогню, зазначаючи важливість забезпечення миру та спокою для населення, а також виходячи з раніше досягнутих угод та зобов’язань сторін підтверджує свою повну відданість всеосяжну, сталому та безстроковому припиненню вогню, з опівночі 21 липня 2019 року за київським часом», — заявила Оліфер.

Вона зазначила, що учасники ТКГ повторно заявляють про свою «загальну і тверду» відданість повному виконанню Мінських домовленостей та зобов’язуються забезпечити повний та безпечний доступ СММ ОБСЄ по всій території України згідно її мандату.

Нагадаємо, на Донбасі загинув представник ОБСЄ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>