9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Тест. Що ви знаєте про попередників Венедіктової?

17 березня вперше в історії України генеральним прокурором призначили жінку. Ним стала Ірина Венедіктова, яка виконувала обов’язки директора ДБР, а до роботи в правоохоронному органі була народним депутатом від «Слуги народу».

Чи знаєте ви, хто був першим генеральним прокурором і скільки разів Святослав Піскун очолював ГПУ? На ці та інші питання пропонуємо відповісти у нашому новому тесті про попередників Венедіктової.

[playbuzz-item item=”e3b9c001-89b7-4a2b-a478-0a5f7d05ad37″ shares=”false” info=”false” wp-pb-id=”465097″]

Проходьте також тест «Що ви знаєте про уряд Шмигаля?».

8 КОМЕНТАРІ

  1. Президент Зеленский, имея абсолютную власть, делегированную ему и его команде украинским народом, вместо того, чтобы очищать полностью коррумпированную судебную систему Украины, банально поставил своих смотрящих над ней, в виде решалы Богдана (сейчас рулит из тени) и масона Смирнова, которые тупо возглавили эту судебно-мафиозную группировку, с которой они, через “ручного” главу ВРП, оборотня в мантии Овсиенко, регулярно снимают дань за ее “крышевание”… Ни чего в стране не меняется, судебной реформы как не было, так и нет, ни один судья-беспредельщик Верховного суда не уволен, – судебная мафия возглавлена ЗЕ-командой, – рулит… ?З приводу раніше даних президентом Зеленським українському народові обіцянок, хочеться запитати у гаранта… Володимире Олександровичу! Пройшло вже більше півроку, з того часу, як на координаційній нараді, Ви, як президент, визначили стратегічний вектор руху держави, щодо реформування корумповано-мафіозної судової системи держави та наголосили наступне, -ʺЧерез недолугу судову реформу, ми не отримали перезавантаження судової влади та її оновлення… Лише рішучими заходами можливо змусити суддів виконувати закон. Такими рішучими заходами є, – щотижневе позбавлення суддівських мантій негідних високого звання суддів. При чому очищення повинно стосуватись усіх суддів і в першу чергу, – суддів вищих інстанційʺ…. ?ЗА ВІСІМ МІСЯЦІВ, ЖОДЕН СУДДЯ ВЕРХОВНОГО СУДУ НЕ ЗВІЛЬНЕНИЙ, – ЖОДЕН!!!! ? Корумповано-мафіозна Вища рада правосуддя продовжує знущатись над людьми і законами, відмазуючи від дисциплінарної відповідальності явних перевертнів у мантіях з Верховного суду… Так, 23.11.2019 року, Третя дисциплінарна палата ВРП, свідомо порушуючи закони, що регламентують їх діяльність, відмовила у задоволенні вимог ДС стосовно притягнення суддів Верховного суду Бучик А.Ю., Гімона М.М. і Мороз Л.Л. до дисциплінарної відповідальності, хоча факти, що зазначені у дисциплінарній скарзі №С-3180/0/7-19 на 100% відповідають звільненню цих недоброчесних суддів із посад. Вища рада правосуддя свідомо порушує закони та не виконує покладені на неї завдання, щодо очищення судової системи від недоброчесних суддів. Чому пане президенте це беззаконня продовжується при вашій владі? Чому ВРП продовжує знущатись над людьми, державою та її законами… ЧОМУ ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ???

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>