1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

«Технологія Банкової», – політологи про вихід Кривоноса з президентських перегонів

ІНФОРМАТОР поцікавився, як політичні експерти реагували у соціальних мережах на рішення Сергія Кривоноса зняти свою кандидатуру з президентських перегонів.

41. Стільки станом на сьогоднішній день залишилося кандидатів в президенти України. Вслід за Андрієм Садовим і Дмитром Гнапом 6 березня свою кандидатуру зняв перший заступник командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ Сергій Кривонос.

Рішення зійти з президентської гонки військовослужбовець пояснив тим, що, мовляв, в умовах війни недоцільно змінювати Головнокомандувача. Своєю заявою він фактично підтримав кандидатуру Петра Порошенка.

«Поки йде війна і вірогідність відкритої агресії зі сторони нашого головного ворога Російської Федерації є занадто великою, мені довелося ухвалити зважене та дуже непросте для себе рішення щодо зняття своєї кандидатури з подальшої гонки за пост президента України. Я роблю це на користь громадян та майбутнього України. Вважаю сьогодні в тих умовах, в яких знаходиться держава, недоцільним зміну Верховного головнокомандувача Збройних сил України», – написав Кривонос у Facebook.

Ми ж прослідкували, якою була реакція активних дописувачів у соцмережах на поступок Кривоноса. Варто зазначити, що у Facebook не надто активно коментували «демарш» офіцера ЗСУ.

Політолог Володимир Фесенко нагадав, як у 2015 році громадськість обурювалася, коли президент призначив Кривоноса лише заступником, а не керівником ССО ЗСУ. Політексперт переконаний: тепер-то вже екс-кандидат у президенти точно отримає підвищення.

https://www.facebook.com/vladimir.fesenko1/posts/2583308891744274

На думку політичного експерта Олексія Мінакова, мета кандидування Кривоноса полягала виключно в тому, щоби після зняття дати привід обговорювати тезу про «недоцільність зараз змінювати Головнокомандувача».

https://www.facebook.com/olexiy.minakov/posts/2338812182819386

З Мінаковим загалом погодився Михайло  Чаплига. Він також переконаний, що участь Кривоноса у президентських виборах – це виборча технологія Банкової.

https://www.facebook.com/miha.anarchyst/posts/261853138067731

А політолог Кирило Молчанов вважає таку технологію не надто вдалою.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2503295879897493&id=100006513155033

Нагадаємо, раніше журналіст Юрій Бутусов повідомив, що перед оголошенням про вихід з виборчих перегонів Сергій Кривонос зустрічався з Петром Порошенком.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>