7.1 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Так звані антикорупціонери очолили корупцію, – Ляшко

НАБУ і САП мають бути ліквідовані, а їх керівники – піти під суд.

Так кандидат у президенти Олег Ляшко відреагував на вигадані звинувачення антикорупційних органів  щодо його колеги по фракції Сергія Скуратовського.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Подання САП і НАБУ на мого побратима Сергія Скуратовського – це спроба відволікти увагу громадськості від кричущих злочинів цих відомств – їх співучасті і прикритті масштабних розкрадань в оборонному комплексі», – написав на своїй сторінці лідер Радикальної партії.

https://www.facebook.com/100001758206922/posts/2073176359417617?sfns=mo

Політик зазначив, що безпідставне розслідування напередодні президентських виборів – це спроба завадити йому виграти.

«Замість реальної боротьби з корупцією у владі, САП і НАБУ, керівники яких на міцному гачку в Порошенка, виконують політичне замовлення по дискредитації мене перед президентськими виборами», – підкреслив політик.

Народний депутат наголосив на тому, що антикорупційні органи не виправдали сподівань суспільства, тому він не бачить сенсу у їх подальшому існуванні.

«САП і НАБУ повністю дискредитовані кришуванням корупції влади, тому мають бути ліквідовані, а їх керівники – постати перед судом. Ми вимагаємо аудиту НАБУ, який блокується владою. Так звані антикорупціонери, на утримання яких українці витратили свої кровні мільярди, як я і попереджав, такі ж продажні скотиняки, які очолили корупцію. Я вичищу цей гадюшник і наведу реальний порядок в Україні», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, раніше Ляшко пообіцяв ввести кримінальну відповідальність за фальсифікацію соцдосліджень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>