8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Системі було вигідно переховувати Мангера, – адвокат

Генпрокурор Юрій Луценко дуже вдало анонсує справи. Це дає йому можливість постійно перебувати в інформаційному полі. Однак саме завдяки громадськості і ЗМІ Владислав Мангер став токсичним для системи.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявила юрист Анна Маляр.

«Системі було вигідно переховувати Мангера. Зараз він став дуже токсичним, зокрема, завдяки діяльності активістів і активізацію ЗМІ. Мангера нарешті здають. З’явилася можливість оголосити йому підозру, зібрати проти нього докази тощо», – підкреслює юрист.

Також Анна Маляр звертає увагу на роботу Генерального прокурора Юрія Луценка у цій справі.

«Генпрокурор дуже вдало анонсує справи. Це дає йому можливість постійно бути в інформаційному полі. Юрій Луценко може говорити тільки те, про що попросить прокуратура», – зазначає юрист.

Анна Маляр розповідає про те, що вісьмом особам оголосили про підозру в скоєнні злочину проти Катерини Гандзюк.

«Розслідування цього вбивства показує одне: наша «реформована» правоохоронна система поки що не може сумлінно розслідувати злочини проти власників матеріальних і владних ресурсів. Правоохоронцям щось перешкоджає. Вони не можуть вчасно зібрати докази, пред’явити підозру, неначе чекають на величезне напруження суспільства. Коли ж з’являються ризики – вони розпочинають свою роботу», – переконана експерт.

Раніше повідомялося, що під будівлю Шевченківського районного суду, де сьогодні розглядають справу про вбивство активістки Катерини Гандзюк, прийшли півтора десятка прихильників підозрюваного у організації злочину Владислава Мангера.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>