9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Сина депутата від БПП затримали п’яним за кермом. Суд скасував штраф і повернув права

У Львові сина народного депутата від БПП Богдана Дубневича 23-річного Павла Дубневича зупинила поліція, коли той керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє zaxid.net.

Як йдеться у Єдиному реєстрі судових рішень, сина народного депутата впіймали п’яним за кермом у Львові, на вул. Одеській, 18. У нього було зафіксовано 0,29 проміле алкоголю.

Відомо, що Павло Дубневич керував автомобілем Audi A5. При цьому інформації про те, що поліція зупинила сина депутата, правоохоронці не оприлюднювали.

Залізничний районний суд м. Львова визнав 23-річного Дубневича винним та присудив йому штраф у розмірі 10200 грн і позбавив водійських прав терміном на один рік.

Проте згодом Павло Дубневич, щоб уникнути покарання, нібито влаштувався на роботу водієм у ресторан “Глинянська Вежа”, співвласницею якого є мати порушника Тетяна Дубневич. Відтак, в Львівському апеляційному суді Павло Дубневич заявив, що автомобіль є його джерелом доходу.

“Відповідно до наказу №5-к від 14.11.2018 року прийнятий на роботу з 14 листопада 2018 року у ТОВ “Глинянська Вежа” на посаду водія автотранспортних засобів за сумісництвом”, – йдеться у матеріалах судового засідання.

Відтак, Апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції та віддав 23-річного Дубневича на “перевиховання трудовому колективу ресторану “Галицька Вежа”.

Раніше повідомлялося, що у львівській квартирі виявили тіла подружжя пенсіонерів та мертвого кота.

42 КОМЕНТАРІ

  1. Очередной раз подтверждение что закон ы принимают только для народа,а сами депутаты и их родственники и близкие на них дожили с прибором.

  2. Мля че за власть дебильная права вернули, полицаев задержавших не уволили, извинения не попросили, моральный ущерб не выплатили!!! Вот как ребёнку жить с такой ТРАВМОЙ!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>