11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Сила і честь. Смешко побився з Добродомовим

Ігор Смешко, кандидат в народні депутати і лідер партії “Сила і честь”, накинувся на народного депутата Дмитра Добродомова.

Бійка відбулася в кулуарах передачи “Свободи слова” на ICTV. Ігор Смешко почав бійку разом з охоронцями.

Про це повідомляє Вікторія Сюмар на своїй сторінці Facebook.

“Я не знаю, яку “честь” має офіцер, який в 2014 році замість фронту займався хіба що своїм працевлаштуванням на високі посади, тоді як реальні офіцери робили батальйони і брали відповідальність. Не знаю про яку “честь” можна говорити у Смєшка, який фізично накинувся в кулуарах Свободи слова ICTV на Дмитро Добродомова з кулаками і охоронцем). А потім в ефірі зображав “здивування”, – говорить Сюмар.

https://www.facebook.com/vsiumar/posts/1565773456890467

Нагадаємо, що Україна та Угорщина домовилися про обмін документами комуністичних спецслужб.

17 КОМЕНТАРІ

  1. Не знаю яку честь і порядність має пані Сюмар, коли у Верховній раді повинна приймати була Закони України,а не крутити любов з депутатом. Краще дивитись за собою. Не їй обговорювати Смешко.

  2. ПРОВОКАТОРША !!!!! Такими засобами заробляє собі дивиденти.Знає що не пройде на цей раз,то не знає як себе пропіарити.Бояться СМЕШКО ,то не знають з якого боку його вкусити.

  3. Інформатор даремно розповсюджує брехню дівиці,що вже давно сплутала дві найдавніші професії. Добродомов в студії явно провокував І.Смєшко, вочевидь спробував спровокувати поза сценою. Хто ж може повірити, що людина з бездоганною репутацією, І.Смєшко, буде бруднитися об таку нікчему,та ще й знаючи, що той – кремлівський проект?!

  4. Володимир Миськів все просто , бояться Смешко он наступил на пятки и много чего знает…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>