12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Супрун сама під канабісом, коли пише свої пости, – нардеп

“Перш, ніж пропонувати легалізацію медичного канабісу, міністерство охорони здоров’я має забезпечити українців найнеобхіднішими ліками. “

Таку пораду Уляні Супрун в ефірі телеканалу «112 – Україна» дав Олег Ляшко.

Політик обурений тим, що чиновники думають про узаконення наркотичних речовин, коли українці помирають від епідемій.

«Уляна Супрун, мабуть, була під канабісом, коли писала цей пост у Фейсбуці. Їй, напевно, добре під кайфом, а мільйонам українців немає за що купити ліки. Перш, ніж розказувати про легалізацію наркоти, хай забезпечить елементарними знеболювальними хворих на рак. Я нещодавно отримав листа від інваліда І групи із Запорізької області. Йому з нового року не дають «Трамадол» для знеболювання. Людина страждає, бо повісили фінансування цього препарату на місцевий бюджет. Купити знеболююче – грошей немає», – обурився Ляшко.

Політик розповів і про те, як днями 4 години шукав препарат для щеплення від кору по всій Чернігівщині. Попри те, що ця хвороба вже забрала життя 16 українців, вакцину знайти можна лише по блату.

«Влада замовчує і про те, що в Україні – епідемія туберкульозу, на що взагалі не виділяються гроші з державного бюджету, епідемія кору та інших інфекційних захворювань. Ось чим мають займатися ці космонавти з МОЗ, а не на наркоту народ підсаджувати. Тому ми звернулися до суду, який відбудеться 15 лютого, з вимогою звільнити Уляну Супрун з посади керівника Міністерства охорони здоров’я та припинити це знущання над людьми», – повідомив народний депутат.

На останок Олег Ляшко наголосив, що фінансування охорони здоров’я та освіти має бути виключно в компетенції держави.

Раніше повідомлялося, що Ляшко вимагає від влади підняти мінімальну зарплату до 9 тисяч гривень7

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>