15.9 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Суд зобов’язав Коболєва розкрити, кому і в якому розмірі були виплачені “космічні” премії

Опубліковано повний текст рішення Шостого апеляційного адміністративного суду щодо відкриття інформації про премії працівникам НАК «Нафтогаз України» у зв’язку з перемогою у Стокгольмському арбітражному суді.

Як повідомляє «Доступ до правди», відповідне рішення було прийнято за позовом Українського інституту  з прав людини  до «Нафтогазу України».

«… інформація про прізвища, імена, по батькові та посади всіх співробітників і членів правління ПАТ НАК «Нафтогаз України», які отримали премії, у зв’язку з перемогою у Стокгольмському арбітражному суді у спорі з ПАТ “Газпром” щодо транзитного контракту, а також інформацію про розмір виплаченої премії, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» є публічною інформацією та може бути надана за запитом на інформацію… зобов’язано Публічне акціонерне товариство Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» надати Громадській організації Український інститут з прав людини інформацію та копії документів, у відповідь на запит на публічну інформацію від 04 липня 2018 року», – говориться в тексті рішення.

Як писав «Доступ до правди», НАК «Нафтогаз» відмовився назвати імена тих, хто отримав премії за Стокгольмський суд, аргументуючи свою відмову відповісти на запит тим, що надання такої інформації не є необхідним для захисту інтересів національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Нагадаємо, Коболєв назвав суму, необхідну для закупівлі газу на зиму.

12 КОМЕНТАРІ

  1. Отдайте его людям собравшимся на площади —- он расскажет все,со дня своего рождения и до сегодняшнего дня. А потом порвать на тряпки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>