8 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Столичні правоохоронці викрили розгалужену схему збуту психотропів та нарковмісних речовин

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 4 слідчими СВ Дніпровського УП спільно з працівниками Управління протидії наркотикам ГУ НП в м. Києві затримано 4 членів злочинної групи, з ознаками організованості та сформовану на етнічній основі, які налагодили розгалужену схему збуту «важких» наркотиків на території міста Києва та Київської області.

Так, в ході спецоперації було проведено 7 етапів оперативних закупок, – повідомляє прес-служба прокуратури м. Києва.

Під час проведення обшуків в помешканнях учасників злочинної групи вилучено розфасований «метадон» (у кристалах – вагою 80 гр. та медичний таблетований – 50 пігулок), «марихуану», нарковмісний препарат «Соннат», а також значну кількість реактивів та прекурсорів необхідних для виготовлення наркотиків.

Вартість вилучених наркозасобів за цінами чорного ринку сягає 200 тисяч гривень. Крім того, у фігурантів вилучили травматичний пістолет, перероблений під стрільбу бойовими патронами, грошові кошти у національній та іноземній валюті, мобільні телефони, банківські картки, квитанції банківських установ, нотатки про кількість збутих наркотиків. Чотирьох осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Їм готується повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у Польщі будуть судити 6 чоловік, які святкували день народження Гітлера.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>