19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Стало відомо, скільки Новинському обійдеться організація “Безсмертного полку”

Народний депутат та член фракції “Опозиційний блок” виділив 600 тисяч гривень на проведення в Одесі акції “Безсмертний полк”.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав лідер руху “Традиція і порядок” Богдан Ходаковський.

Членам його організації вдалося отримати документи, які підтверджують причетність Вадима Новинського до організації маршу “Безсмерний полк” в Одесі.

Організатором маршу, який має відбутися 9-го травня, виступив депутат Одеської обласної ради Владислав Станков.

Саме в нього були виявлені план та кошторис на проведення акції.

Одним з пунктів підготовчих заходів є роздача листівок з привітаннями від нардепа Вадима Новинського та екс-депутата і члена партії “Сильна Україна” Світлани Фабрикант. Також для популяризації “Безсмертного полку” планується розпочати активну бордову кампанію.

Далі активісти “Традиції і порядку” виявили кошторис акції. Загалом на проведення заходу планується витратити понад 600 тисяч гривень. З них 150 тисяч підуть на залучення ЗМІ, 27 тисяч на створення відео, понад 129 тисяч на польову кухню.

Сам Ходаковський прокоментував отриману інформацію наступним чином:

“А вам було цікаво скільки коштує організація так званого “Безсмертного полку” в Одесі?

Мені завжди будо цікаво, але знають про це не так вже й багато людей. Наприклад, Станков Владислав Миколайович, проросійський депутат та начальник управління культури і туризму Одеської обласної державної адміністрації.

Владислав через свою неуважність до важливих документів, розмістив їх в деяких відкритих джерелах, які уважні прихильники Традиція і Порядок поспішно зберегли. Не будемо розголошувати всі деталі, але гадаю, що громадськість має знати про те, що пляски на кістках стануть Новинському в пристойну копійку“.

Нагадаємо, минулого разу кореспонденти ІНФОРМАТОРа відвідали акцію “Безсмертний полк” у Києві. На марші було виявлено осіб, які вдавали з себе ветеранів Другої світової війни. Деякі з них несли портрети радянського маршала Георгія Жукова.

На Одеській акції “Безсмертного полку” було виявлено сепаратистську символіку, а у Миколаєві на акції сталися сутички.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>