14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Стало відомо, як бойовики “ДНР” розпорядилися майном Захарченка

Бізнес-активи, які мав у своєму розпорядженні ватажок “ДНР” Олександр Захарченко, якого вбили наприкінці літа 2018 року в окупованому Донецьку, перейшли у розпорядження інших людей, частина з них при цьому проживає у Росії.

Також відомо, що дружині покійного терориста дісталася лише “державне забезпечення”, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на публікацію у Twitter блогера Necro Mancer.

Так, блогер посилається на матеріал “Радіо Свобода”, в якому описується життя на окупованому Донбасі.

“Після вбивства Олександра Захарченка вся його спадщина повністю перейшло під “зовнішній контроль”. “Наталію Захарченко та дітей колишнього глави тепер забезпечує держава згідно з прийнятим законом, а все, що він контролював, забрали, – пояснює джерело РС, близькою до народної раді” ДНР “. – Активи Захарченка передали під контроль заступників голови. З ключового – під Мартиновим (колишній “міський голова” окупованого Донецька Ігор Мартинов – ред.) тепер Шахтарська птахофабрика, Антонов (“міністр соцполітики” т.зв. “ДНР” Володимир Антонов – ред.) контролює оптову та роздрібну торгівлю паливом”, – йдеться у матеріалі.

Нагадаємо, прогноз погоди на 5 січня.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>