13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Стадіон так стадіон? Порошенку встановили сцену поруч з «Олімпійським»

Дебати між Володимиром Зеленським і Петром Порошенком 14 квітня на НСК «Олімпійський», вочевидь, не відбудуться, а захід, який анонсувала Банкова, пройде не на стадіоні, а поруч з ним.

Як з’ясував ІНФОРМАТОР, напередодні так званих дебатів між Зеленським і Порошенком поруч з «Олімпійським» з’явилася сцена, де, судячи з усього, і виступатиме сьогодні о 14-й годині Петро Порошенко.

Плаща, де встановлена сцена, поміщає лише 3-5 тисяч людей, тоді як стадіон – 70 тисяч. Ймовірно, через небажання звозити на акцію десятки тисяч людей штаб Порошенка прийняв рішення перенести «дебати» під стадіон.

Нагадаємо, штаб Петра Порошенка анонсував на 14.04 14:14 на стадіоні «Олімпійський» дебати з Володимиром Зеленським. Натомість Зеленський відповів Порошенку, що чекає на нього 19 квітня на тому ж таки «Олімпійському».

9 КОМЕНТАРІ

  1. Очередная болтовня : какой я хороший, сколько я сделал для Украины, и я не знал что мои друзья мародёры, тошно все это слушать. А самое обидное, что держит украинцев за дебилов, и надеется что ему снова поверят…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>