5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Спонсор партії Тимошенко сепаратист Сергій Коровченко погрожує убивством відомому чернігівському блогеру Стаху

У Прилуках – черговий скандал. Відомий блогер із Чернігова Ігор Стах , який досліджував корупційні зв’язки місцевої політичної тусовки, отримав погрози життю.

Він наголошує, що загалом за кілька днів отримав чотири таких погрози. Відтак, він резонно зважив, що цього достатньо, аби зробити офіційне звернення у поліцію. Наразі він написав відповідну заяву, де вказав мотиви, через які його обіцяють позбавити життя місцеві прибічники Тимошенко.

https://www.facebook.com/100002048508410/videos/2268788529866075/

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2268983729846555&id=100002048508410

Він наголосив, що йому особисто погрожував такий собі мешканець Прилук Сергій Головня, мовляв: ти перейшов дорогу одній важливій особі, а тому забирайся геть із міста.«Єдина важлива особа, якій я міг перейти дорогу, це – Віта Солорєва, кума та бізнес-партнер народного депутата від «Батьківщини» В.Дубіля, депутат Чернігівської облради», – зауважив Стах. Сам Сергій Головня прославився у мережі тим, що був заснятий на відео, як під фізичним примусом невідомої особи стояв на колінах перед цією Вітою Солорівою і просив прощення за свою активну поведінку.

За Вітою, на думку блогера, маячить інша фігура, яка реально здатна реалізувати такі погрози. Ідеться про Сергія Коровченка – колишнього міністра юстиції АР Крим, який займався земельними питаннями Януковича на південному узбережжі півострова. Той «прославився» ще й тим, що був помічником одіозного Портнова, здавав окупантам Крим, а його персону поважно обговорювали Затулін і Глазьєв, які курували захоплення півострова.

Коровченко балотується в окрузі №210, який охоплює Прилуки, і його відверто дратують спроби журналістів та блогерів, серед яких Стах, досліджувати темні масні плями його біографії.

Аби усвідомити вагу Коровченка, варто згадати висловлювання лідера обласного осередку Батьківщини і одного з фінансистів цієї партії В.Дубіля про те, що «наш головний спонсор – Сергій Коровченко».

«Звідки у ного гроші свята, майданчики, подарунки, рекламу… Чому сам Дубіль називає його своїм головним спонсором? Це якби Рокфелер когось своїм спонсором назвав, звісно, з поправкою на масштаб особистостей. Пан робив скромним клерком, помічником депутата та хай, навіть, міністром юстиції Криму – не такі там чумові гроші платили. Потім його хвалять радники Путіна, потім анексія Криму, Коровченко звільняється і одразу доларовий мільйонер», – наголошує у блозі Ігор Стах.

До речі, нещодавно схожу історію озвучив інший журналіст – Іван Жеведь, який отримав погрози та матюкливі СМС саме з телефону Воровченка. Причиною цього стала його публікація про те, що скандальний кримський сепаратист виплив у партії Тимошенко. Жеведь, до речі, так само звертався за захистом до правоохоронних органів.

Відтак, виглядає, що прилуцькі тимошенківці традиційно діють, як організоване угруповання, із приманними їм усіма бандитськими характеристиками. Мета -залишитись ще на 5 років при владі, продовжувати пилити бюджет та росподіляти фінансові потоки.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>