18.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Співзасновник “1+1” призупинив інвестиційні проекти на території України

Співзасновник медіагрупи “1+1 Медіа”, а також співвласник готелю Hilton у Києві та мережі кінотеатрів Cinema City Борис Фуксман призупинив інвестиційні проекти в будівництві на території України.

Про це він заявив в інтерв’ю Investory News.

“Наразі я призупинив будівництво на території України й інвестую в нерухомість у Німеччини”, – сказав Фуксман.

За словами бізнесмена, таке рішення було прийнято в зв’язку з політико-економічною ситуацією в країні і відсутністю у населення достатньої купівельної спроможності для реалізації великих девелоперських проектів преміум-класу.

За словами Фуксмана, мережа кінотеатрів Cinema City продовжить розширюватися за рахунок придбання та оновлення старих залів, а також будівництва нових залів у торгових центрах.

Мережа кінотеатрів Cinema City налічує 3 кінотеатри Києві, Одесі та Тернополі.

У 2008 році Фуксман і Олександр Роднянський продали американській Central European Media Enterprises Ltd. свої 40% українського телеканалу “Студія 1+1”.

Як ми писали раніше, медіахолдинг “1+1 медіа” повідомив про зміну структури власності: частка компанії тепер безпосередньо належить гендиректору “1+1 медіа” Олександру Ткаченку та 27 співробітникам.

Додамо, що група 1+1 media також заявила про незаконне втручання у роботу своїх сайтів, метою якого був прихований видобуток криптовалюти Monero.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>