11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Співробітник МВС придбала квартиру у Києві за півтора мільйони

Завідувач сектору Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Катерина Новікова придбала нерухомість у столиці.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації співробітника МВС.

Так, згідно даних у документі, Новікова придбала квартиру площею 81,7 квадратних метрів у Києві. Продавець – юридична особа ТОВ “Укрбуд Девелопмент”, тому, скоріш за все, квартира знаходиться у новобудові. Вартість нерухомості, зазначена у декларації – 1 мільйон 446 тисяч 90 гривень.

У декларації Новікової за 2017 рік є відомості про цю квартиру як про об’єкт незавершеного будівництва.

Але це не пояснює, звідки у рядового співробітника МВС такі статки. Адже прибуток, задекларований Новіковою за 2017 рік – 218 тисяч 218 гривень зарплати та 32 тисячі 275 гривень пенсії. А ось чоловік Новікової виявився заможною людиною. Незважаючи на те, що його задекларована заробітна платня становить 190 тисяч 547 гривень (+ 98 073 пенсии, – ред.), він позичив третім особам 40 тисяч гривень та 8 з половиною тисяч доларів США.

Отже, МВС України продовжує вражати. Лице людина з цієї структури при зарплаті у 18 тисяч гривень може придбати квартиру за півтора мільйони.

Нагадаємо, Під КМДА кияни вимагають зупинити незаконні будівництва.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>