10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Співробітник ДФС придбав квартиру у Росії

Виконуючий обов’язки начальника митного поста “Магістральний” Харківської митниці Максим Любченко задекларував нерухомість в РФ.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації держпосадовця, які він вніс вчора, 8 травня.

19 лютого Любченко отримав право власності на квартиру у РФ площею 33 квадратні метри за 2 мільйони 482 тисячі 514 гривень. Продавець – громадянин України з таким самим прізвищем – Сергій Любченко, вочевидь, батько посадовця. Але власність оформлено саме як покупка, а не спадщина.

Вартість квартири такого метражу схиляє до думки, що квартира знаходиться в одному з центральних міст РФ, у Москві або у Пітері, хоча даних про точне знаходження квартири у декларації немає.

У декларації Любченка за 2018 рік серед родичів людини з ім’ям Любченко Сергій Георгійович не зазначено, є дані про цивільну дружину і сина.

У власності подружжя перебуває квартира у Пісочині та частка квартири у Лозовій Харківської області, підвал у Харкові та два бюджетні авто.

Заробітки подружжя досить скромні. За минулий рік Любченко отримав 152 090 грн., а його цивільна дружина – 100 430 грн. Отже, сума у два з половиною мільйони є непідйомною для родини, якщо, звичайно, враховувати офіційні прибутки. Адже виходить, що співробітник ДФС з зарплатою у 12,5 тисяч придбав квартиру у Росії за 2,5 мільйони.

Нагадаємо, у Москві зірвали повітряну частину параду Перемоги.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>