9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Спеціаліст НАБУ придбала квартиру в Києві за півтора мільйони

Головний спеціаліст Національного антикорупційного бюро Петренко Олена Олександрівна придбала собі квартиру у Києві площею 81.8 метрів.

Співробітник НАБУ придбала квартиру вартістю 1 мільйон 610 тисяч гривень. Про це стало відомо із змін у декларації держслужбовця.


Інформація щодо цінних паперів, корпоративних прав, нематеріальних активів або подарунків у декларації Петренко за 2017 рік відсутня. Але у власності співробітниці НАБУ є ще дві квартири – у Києві та Броварах та автомобіль. За офіційними даними співробітник НАБУ не одружена і виховує двох дітей.

За 2017 рік головний спеціаліст НАБУ отримала зарплату у розмірі 140 тисяч гривень, що ніяк не сходиться з придбанням півторамільйонної нерухомості в столиці.

Петренко вносила кілька змін до вище зазначеної декларації. Наприкінці серпня минулого року співробітник НАБУ задекларувала дохід від відчуження нерухомого майна у сумі 198 тисяч 860 гривень.

А буквально тиждень тому, 12 березня також задекларувала дохід від відчуження нерухомого майна, але вже на більшу суму –  731 тисячу 580 гривень.

Як повідомлялося, Національне антикорупційне бюро України вимушено закрило справу про незаконне збагачення депутата від “Опозиційного блоку” Сергія Льовочкіна.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>