14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Спека почне спадати в деяких регіонах: синоптик дала прогноз на тиждень

На поточному тижні синоптична ситуація особливо не зміниться, проте в деяких регіонах України аномальна спека почне спадати. Зокрема, на півночі і заході країни.

Про це у своєму блозі повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Переважатиме спекотна погода. Проте на півночі та в західній частині можливе незначне послаблення спеки до 27-32 градусів. На півдні та сході України, а також у більшості центральних областей очікується протягом дня +30+35 градусів”, – повідомила синоптик.

Також країною знову пройдуть дощі. За словами Діденко, короткочасні грозові дощі можливі місцями на заході, а ближче до середини тижня, 19-20 червня, опади поширяться на північну частину України і Харківщину.

У Києві ж спека протримається на початку тижня, а з вівторка, з 18 червня, в столиці передбачається послаблення спеки до +27…+29 градусів.

Протягом 18-20 червня у Києві місцями пройдуть короткочасні грозові дощі.

“Погода найближчих днів вимагатиме багато води, рятівної тіні, кондиціонерів, капелюшків, призабутих мереживних парасоль, уваги до поводження з вогнем, уваги до малюків, старших людей та тварин, які особливо можуть потерпати від спеки, а також насолоди від справжнього літа із річками, галявинами, метеликами, полуницями та черешнями”, – написала Діденко.

Карта: www2.wetter3.de

Нагадаємо, в Україні оголосили штормове попередження.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>