9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

“Соромно за людей”: медсестра, яка прищеплювала Степанова від COVID-19 відповіла хейтерам і антівакцінальщикам

Медсестра столичної інфекційної Олександрівської лікарні Марія Гамаюнова, яка вчора зробила щеплення від COVID-19 міністру МОЗ Максиму Степанову, відповіла хейтерам у своєму Facebook.

“Мені так соромно і прикро за людей, які думають, що це фейк, просто немає слів! До останнього не хотіла писати і все це коментувати, але просто вже немає сил це все читати! Так, я та сама Марія Гамаюнова, яка знята на фото з міністром, і яка зробила ту ж саму вакцину, що і Максим Степанов”, – написала вона.

Медсестра інфекційної лікарні, через яку за час епідемії пройшли десятки тисяч госпіталізованих пацієнтів, схоже, щиро дивується, як на цій темі можна спекулювати.

“Для тих, хто в танку говорю те, що відбувалося особисто на очах – це правда, нам кололи всім однакову вакцину! Зауважте, міністру також! Під назвою Covishield!”, – написала Гамаюнова.

Степанов своїм особистому прикладом показав, що вакцинація від COVID-19 – це не страшно і життєво необхідно, продовжила вона.

“Щодо вітамінів, фізіології, дистильованої води – це маячня! Я особисто це підтверджую! Хтось вважає, що він порушив закон… ні, він сам показав, що це треба зробити всім! І я вважаю, що він молодець! За той час, що я працюю в лікарні, ніколи жоден міністр не приходив до нас робити щеплення і не сидів з нами просто розпитуючи про наше життя і кажучи просто чесно по душам, він провів з нами 30 хвилин чесно з посмішками і без пафосу”, – прокоментувала Гамаюнова.

Вона також додала, що в кінці березня міністр Степанов отримає другу дозу вакцини COVISHIELD.

“Та й про реакції руки, голови, температури – рука не відвалилася, температури немає, все просто супер”, – резюмувала Гамаюнова.

Нагадаємо, сьогодні президент України Володимир Зеленський також вакцинувався від COVID-19.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>