8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Соратник Тимошенко назвав Герасимова «придурком»

Голова фракції “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов продемонстрував запис телефонної розмови нібито між Юлією Тимошенко та Ігорем Коломойським та заявив, що лідерка “Батьківщини” має публічно розповісти про фінансове співробітництво з олігархом.

Про це він сказав під час виступу з трибуни парламенту у вівторок, передають ЗМІ.

“Сьогодні вся країна обговорює розмову між Юлією Володимирівною Тимошенко та Ігорем Валерійовичем Коломойським. І я хотів би, щоб ви почули це ще зараз”, – заявив Герасимов і увімкнув на телефоні запис розмови.

На ньому жінка, з голосом схожим на голос Тимошенко нібито вітає з днем народження Ігоря Коломойського та дякує йому за те що “вміє бути справжнім другом, та справжнім партнером”.

Під час демонстрації запису до трибуни підійшов нардеп від “Батьківщини” та політтехнолог, який курує весь медіанапрямок щодо Тимошенко, Олександр Абдуллін і заявив: “Артур, ти ж придурок, просто придурок. Подумай, що ти зараз робиш на всю країну”.

Але Герасимов на це не зважав, попри вигуки і з залу парламенту.

Нагадаємо, народний депутат від фракції БПП Максим Єфімов поповнив свої багатомільйонні статки ще на 35 мільйонів гривень.

14 КОМЕНТАРІ

  1. А почему,ты не скажешь за свои делишки с Безлером,он в открытую говорит о продаже оружия и о долге,что ты ему должен,или у тебя так застряла в зубах Юля,что ты не как не можешь выплюнуть,что ты за мужчина,хитрый,алчный жоп….з.

  2. Порох поэтому и держит при себе этого го…ка. Этот урод на большом крючке у власти. И будет тявкать по бумажке всё, что ему напишут. Но ему как и всему этому шоблу осталось не долго тявкать?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>