9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Соболєв розкритикував розгін мітингувальників під ВРУ (ВІДЕО)

Народний депутат фракції ВО «Батьківщина» засудив дії правоохоронців, які вчора під стінами Верховної Ради розігнали акцію противників відкриття ринку землі.

Сергій Соболєв звернув увагу, що поблизу НБУ вже третій місяць тривають мітинги, на яких встановлюють палатки, але які ніхто не розганяє, тоді як акцію під ВРУ розігнали при першій же спробі встановити намет.

«Давайте відійдемо чотириста метрів до Національного банку України. Там акція триває вже третій місяць, протестуючі встановлюють палатки, заважають тим, хто живе у навколишніх будинках, їхня акція проходить в трьохстах метрах від Офісу президента. Ви чули хоча б раз, щоби їх розігнали? Ні, не чули. То чому тут (під ВРУ, – ред.) поліція застосовувала надмірну силу до тих, хто встановлював палатки (на вул. Грущевського, – ред.)?» – сказав він в ексклюзивному коментарі ІНФОРМАТОРу.

Вчорашні сутички і розгін протестувальників нардеп назвав «великою політикою».

«Я вважаю, що це була велика політика. Це далі сповідування подвійної моралі і подвійних стандартів. Виходить, одним можна страйкувати у центрі міста, а іншим не можна, тому що це питання землі і треба всіх назавжди провчити. Всі ж розуміють, що фермер битися не буде. Фермер буде битися потім, коли у нього відбиратимуть землю, але у центрі столиці він битися не буде ніколи. І тому все, що відбувалося, означає тільки те, що політики підключилися до цієї акції. Розрахунок був на те, щоб показати силу і залякати всіх. Це мені нагадало старі страшні часи, коли «Беркут» у новенькій екіпіровці виходив і спокійно бив людей, бо знав, що люди беззахисні», – сказав Соболєв.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/832162480555467/

Відео – Марина Пєтушкова

Нагадаємо, під час бійок під Верховною Радою, де проходила акція протесту противників відкриття ринку землі, постраждало 17 правоохоронців і двоє цивільних.

35 КОМЕНТАРІ

  1. Дедушки и бабушки депутаты идите уже к внукам без Вас в политике розберутся молодые сколько можно каламутить людей мы Вас отпускаем!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>