“Слуга народу”: як активісти і “масовка” пікeтували штаб Зеленського

58
1117

Сьогодні у Києві під будівлею штабу Володимира Зеленського за адресою Новоселицька, 7 активісти та блогери, які підтримують президента Петра Порошенка, вимагали від кандидата в президенти відповідей на ключові запитання щодо його ймовірної президентської діяльності. 

ІНФОРМАТОР підготував для вас репортаж з мітингу та дізнався про вимоги активістів, а також як на мітинг зігнали проплачених літніх людей та “тітушок”.

Інформацію про заплановану зустріч блогерів та небайдужих активістів під будівлею штабу Володимира Зеленського почали розповсюджувати у соціальній мережі за день до акції, яку запланували провести у вівторок, 9 квітня, о 17:00.

Головною своєю вимогою активісти назвали проходження кандидатом у президенти Володимиром Зеленським незалежної медичної комісії для перевірки волосся й нігтів, адже саме там найдовше тримаються наркотичні речовини. За їхніми словами, здачі крові для встановлення справжніх результатів недостатьно, а тим паче у клініці “Євролаб”, яка належить другу Зеленського Андрію Пальчевському.

Цікавим фактом стало те, що перед зустріччю штаб Володимира Зеленського розповсюдив інформацію щодо ніби-то запланованих провокацій студентів під офісом кандидата в президенти. Там повідомили, що у вищих навчальних закладах Києва студентам пропонують по 300 гривень за участь у мітингу.

https://www.facebook.com/ze2019official/videos/2409189349312195/?v=2409189349312195

Коли активісти, блогери, волонтери та ветерани близько 17-ї години підібралися до будівлі штабу Володимира Зеленського, то виявили не менше 100 чоловік у спортивному чорному одязі, які були дуже схожі на “тітушок”. Молодики метушилися, час від часу вони штовхалися та провокували активістів. Деякі з них переговорювалися про грошову винагороду за участь у мітингу, проте на камеру відповідати на запитання про гроші відмовилися.

ІНФОРМАТОР намагався дізнатися у них, чи привезли їх на мітинг, щоб влаштовувати провокації, проте відповідати вони відмовилися.

Один з них повідомив нам, що вони прийшли на акцію проти Гладковського, якого журналісти-розслідувачі викрили на розкраданні військово-промислового комплексу. Деякі з них були з плакатами “Porohosos”.

У той самий час мітинг активістів “Національного корпусу”, ”Національних дружин” та батальйону “Азов” проти розкрадання “оборонки” відбувався не під будівлею штабу Зеленського, а під Адміністрацією президента.

Поліція відтіснила “тітушок” від активістів та створила коридор між ними. Люди зі штабу Зеленського вийшли на вулицю та запросили невідомих людей пройти в будівлю і висловити вимоги активістів.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/523070118223160/

“Нехай слуга народу вийде, вийде до українців, відповість на їхні запитання та здасть аналізи на наркотики незалежній антидопінговій організації, а не клініці свого бізнес-партнера Пальчевського. Нехай Зеленський доведе всім, що він не наркозалежний”, – закликав Зеленського блогер Мирослав Олешко, який підтримує Петра Порошенка.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/2457449994306355/

“Пане Баканов (Іван Баканов – голова штабу Зеленського, – ред), навіщо ви сюди привели “тітушок”? Пропустіть представників України. Якщо він (Зеленський, – ред.) сьогодні ховається за “тітушками”, то за ким він буде ховатися, коли виграє і стане президентом? За “Беркутом”?”, – запитав блогер.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/422979118247422/

В один момент “тітушки” намагалися силою відібрати плакати у людей, які прийшли до кандидата в президенти з запитаннями. Сталися сутички, кілька людей було затримано. В організації “тітушками” провокацій учасники акції звинуватили штаб Зеленського.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/316092692414147/

“Навіщо посилати на людей “тітушок”?”, “Зеленський, вийди до народу!”, “Не будь сциклом!”, – кричали обурені люди.

Поліції вдалося затримати та вивести провокаторів із натовпу.

Ситуацію на акції нам також прокоментував лояльний до Банкової політолог Олександр Палій:

“Тут відбуваються збори громадян з вимогою до кандидата в президенти Володимира Зеленського скласти адекватні тести на наркотичну залежність. Ви бачите, тут люди стоять вмотивовані, а там спортсмени, які, швидше за все, отримали гроші. А там ззаду бабусі, які також стоять за гроші”, – сказав він.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/997063017349987/

Окрім “тітушок”, на мітинг зігнали сотні літніх людей, які спокійно сиділи біля паркану та спостерігали.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/898220880518800/

Вони зізнавалися у прихильності до Зеленського та переговорювалися щодо грошової винагороди за участь в мітингу.

Нам вдалося прослідкувати за ними та зняти момент передачі грошей.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/543930332797713/

Підсумок з сьогоднішньої акції напрошується сумний: “слуга народу” Володимир Зеленський ще не став президентом, проте вже послуговується методами нинішньої влади.

І наостанок ще кілька фото з-під офісу штабу Зеленського.

Нагадаємо, нещодавно у штабі Зеленського заявили, що кандидат в президенти не буде проходити незалежні аналізи.

Дмитро Солод

Фото, відео – Дмитро Шутаєв

для ІНФОРМАТОРа

58 КОМЕНТАРІ

  1. оооо вже тітушки за зеленського потрохоботи закінчуйте свої маразми .ато це погано скінчиться .карма страшна штука

  2. нуу.. там, кстати, в видео всё налицо.. титушня защищала интересы зе.. Отбирала плакаты у людей которые пришли задать ему вопросы. Что тут придумано?

  3. Молодец Мойша.
    Придумал классно. Все перевернуть с ног на голову чтобы народ не понимал что к чему.
    Ошибочка опять.

  4. Ах как мародеру уходить не хочется
    Информатор, а чего ж ты молчишь о том, что нацполиция вышла и потреблвала от Порошенко наказать всех виноанвз виноаных в деле свинпрсуков?При этом раздувая выхрд нескольких немощных старушек? Что ли и тебя занести в страницу СтоПорохобот?Как-то однобоко информацию освещпешь?

  5. Говно вброс. Не ведитесь. Чёрные пиарщики, жидяра Мойша бабки заплаченные Порошенко отрабатывает. Бедный Пётр Алексеевич. Похоже, что его с”ехавшая крыша уже никогда не вернётся на место. И возникает вопрос – а нужен нам такой президент, главнокомандующий? Да и был ли он такой нам нужен, уничтоживший самую пассионарную часть Украины, начиная с Сашка Белого, Лесника и тысяч убитых с Путиным наших добровольцев, и заканчивая моряками, отданными, словно побрякушки, в подарок другу Путину за возможность срыва выборов? Дождёмся ли трибунала над преступником?

  6. В ход послали тяжку артилерію – лайнометників, хто може в таке повірити, яким чином Зеленський може когось кудись зігнати. Що вже силовики підпорядковані кандедату в президенти.

  7. Настоящі!!!порохоботиза гроші неходять вам біомаса цього незрозуміть як ви будете плюваться через місяць і говорить що за ЗЕнеголосували

  8. Обосрался Петя.ряженых послал.где военкомат.говорят в армии недобор.вперед в ато,выродки.моча им нужна?в коллектор.кличко,а ты дал бы денег детям,позорище.клоунаду устроили.

  9. Проплаченым ряженые.позор Пете,позор.молодвх людей в ато.в стране война,хорошо живут.на войну,родину защищать.стыдоба,как убого выглядело.и флаги.уже новая профессия,запроданцы.позор

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.