11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Скутерист в’їхав у авто дружини нардепа Мосійчука (ФОТО)

Вчора, 19 квітня, на Київщині сталася ДТП за участю дружини народного депутата Ігоря Мосійчука Влади Карпенко. Аварію спричинив скутерист, який в’їхав в автомобіль дружини нардепа.

Про ДТП на своїй сторінці у Facebook повідомив Мосійчук.

«Вчора по дорозі додому моя дружина потрапила в ДТП. Водій скутера врізався в автомобіль, за кермом якого перебувала Влада», – написав народний депутат.

За його словами, скутерист отримав середньої тяжкості ушкодження і перебуває в лікарні.

https://www.facebook.com/igor.mosijcuk/posts/2204211012988987

Мосійчук зазначив, що після того, як сталася ДТП його дружина викликала «швидку» і поліцію, надала невідкладну медичну допомогу, а також здала аналізи на предмет наявності в організмі наркотичних чи алкогольних речовин.

«Моя дружина надала постраждалому першу невідкладну допомогу, викликала швидку допомогу і поліцію, добровільно здала аналізи. В крові наркотичних та алкогольних речовин не виявлено. Наша з дружиною позиція однозначна: все має відбуватися по закону і ми очікуємо на результати розслідування», – написав депутат.

Ексклюзивні фотографії з місця аварії

ІНФОРМАТОРу вдалося зв’язатися з дружиною Ігоря Мосійчука. У розмові з кореспондентом Влада Карпенко підтвердила, що 19-го квітня близько 15.30, коли вона поверталася додому в село Білогородка, в борт її автомобіля (Фольксваген Туарег 2006-го року випуску) врізався 32-річний скутерист, у результаті чого отримав травми печінки і переломи ніг.

Дружина народного депутата розповіла, що після аварії залишалася на місці події, надала потерпілому першу медичну допомогу та викликала швидку допомогу і поліцію.

Влада Карпенко надіслала скріншот з телефону набраних 19 квітня номерів. На ньому видно, що з 15:43 по 15:45 вона здійснювала дзвінки на номери поліції і «швидкої».

Скрін з телефону дружини Ігоря Мосійчука

Джерело в правоохоронних органах повідомило ІНФОРМАТОРу, що проведена експертиза на алкоголь і наркотичні речовини в організмі дружини Мосійчука дали негативний результат. Про результати аналізів потерпілого поліція інформації поки не надає.

Факт ДТП також підтвердили у Київській обласній поліції. Наразі слідчі розбираються з усіма обставинами, що сталися.

«19 квітня в селі Білогородка сталася ДТП за участю автомобіля і мотоцикла, в результаті якої мотоцикліста з переломами ніг і травмами середньої важкості госпіталізовано до лікарні. Наразі слідчі з’ясовують причини, а також ймовірних винуватців аварії. Там поки незрозуміло хто винен – ​​начебто і мотоцикл їхав по головній дорозі, і авто. Будемо розбиратися», – розповів ЗМІ прес-секретар облуправління Нацполіції Микола Жукович.

Раніше ми повідомляли, що помічниця Мосійчука пройшла поліграф щодо звинувачень Шабуніна.

4 КОМЕНТАРІ

  1. Скутерист-камикадзе?
    За что он так ненавидит Мосийчука???!!!
    Неужели только из-за того, что мосийчук полудурок нужно въезжать в авто его жены???!!! )

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>