8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Скасовувати економічну блокаду варто після припинення вогню, – політолог

Політолог Петро Олещук вважає, що наразі не варто скасовувати рішення РБНО про тимчасову заборону щодо переміщення вантажів через лінію зіткнення.

На думку експерта, зняття економічної блокади буде погано сприйнято частиною суспільства та не принесе у регіон кардинальних змін, – повідомляє ІНФОРМАТОР.

“Ні для кого не є секретом, що рішення РНБО не заблокувало певні економічні відносини України з окупованими територіями. Наприклад, ми купуємо фіктивне російське вугілля. Саме по собі скасування рішення РНБО не означає принципових та кардинальних змін, але воно буде дуже погано сприйнято певною частиною суспільства. Я вважаю, що на даному етапі його скасовувати не можна. Його можна буде скасовувати у разі серйозних змін, наприклад — реальне припинення вогню. Тоді на підставі цього ми будемо мати можливість розглядати це рішення”, – повідомив Петро Олещук.

Також політолог зазначив, що скасування заборони на переміщення вантажів може стати підставою для зміни логістики постачання вугілля з окупованих територій.

“Звичайно це буде аргументом для того, щоб ця схема була переглянута”, – повідомив експерт, відповідаючи на питання журналіста.

Фото – Цензор.НЕТ

Дмитро Олійник

Для ІНФОРМАТОРа

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>