8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ще одна журналістка “1+1” публічно підтримала Порошенка

Журналістка телеканалу “1+1” Євгенія Цвєтанська відкрито виступила перед другим туром президентських виборів в підтримку чинного глави держави Петра Порошенка.

Своєю позицією вона поділилася на сторінці в Facebook, відзначивши, що відвідала 14 квітня НСК “Олімпійський”, де виступав президент.

“Працюючи фактично серед однодумців біля НСК “Олімпійський”, отримала на свою адресу купу прокльонів і криків “ганьба”. Навіть Скабєєвою назвали. Знала, що так буде? Знала”, – написала вона.

“Кожен з нас повинен відповідати за вибір, який робить. Мій вибір – працювати на 1+1. Не дивлячись на те, що мені соромно за маніпуляції певних програм проти чинного президента. Не дивлячись на те, що вважаю це неприпустимим і небезпечним під час війни” , – підкреслила журналістка.

Цвєтанська нагадала, що не може забути певних маніпуляцій свого кандидата перед виборами в 2014-му.

65 КОМЕНТАРІ

  1. Volodymyr Boiko
    14 квітня 2016 р. · Kyiv ·
    Злочинна влада продовжує переслідувати патріотів. Служба безпеки України разом з прокуратурою затримала при одержанні хабара в розмірі майже 1 млн. євро (з яких 200 тис. євро готівкою й понад 700 тис. євро у вигляді майнового права на нежитлову нерухомість) мера Вишгорода Олексія Момота – активіста Майдану, обраного на цю посаду від революційної партії «Воля».

    Як сказано на сайті цієї політичної сили, «ВОЛЯ — нова партія, яка утворилася після Майдану. В ній — ті, хто зупиняв незаконні забудови, виступав проти сутенерів у суддівських мантіях, ламав «схеми» і «тєми» і боровся за свободу слова та вільний доступ до інформації. Це люди, які творили Євромайдани від Львова до Луганська, які доєдналися до ідеї очищення влади, і так захотіли змін, що самі стали зміною. Але шлях до змін не буває короткий. Ми зрозуміли, що жоден принцип Майдану не здійсниться без взяття людьми Майдану політичної влади. І тоді домовились: йдемо в політику, але маємо і в політиці поводитись так, як ми хотіли, щоб поводились політики, поки ми були виборцями».

    http://volya.ua/party

    Тим не менш, прокурори замість того, щоби ловити Януковича, влаштували полювання на реформаторів і затримали людину, яка є соратником самого Єгора Соболєва й однопартійцем народного депутата Юрія Дерев’янко (фракція «Самопоміч»). При цьому цинізм корупціонерів з прокуратури та СБУ дійшов до того, що вони стали цікавитись біографією героя Майдану та з’ясовувати, по яких саме статтях він раніше був двічі засуджений вироками Вишгородського районного суду Київської області.

    Копирсання в біографії патріота не можна розцінювати інакше, як особливу наругу над ідеалами Революції Гідності. Навіщо щось шукати, якщо всі знають, що улюблений злочин громадських активістів – це квартирні крадіжки.

    Наприклад, член правління «Центру протидії корупції» Дмитро Шерембей, який зараз входить до складу Ради громадського контролю при Національному антикорупційному бюро України, тричі засуджувався за крадіжки в особливо великих розмірах, при цьому двічі – з конфіскацією майна. Про що я вже розповідав в оцій публікації:

    http://ua.racurs.ua/1140-borci-z-korupciieu

    Треба думати, що громадських активістів добирають саме за цією ознакою, тож немає нічого дивного, що перший раз майбутній мер Вишгорода був засуджений за квартирну крадіжку в 1997 році до 3 років позбавлення волі з відстроченням виконання вироку на 2 роки. Але наступного, 1998 року, він знову потрапив на лаву підсудних і був засуджений вже до 5 років позбавлення волі за статтею 140 частина 3 Кримінального кодексу України (в редакції 1960 року).

    Щоправда, до кінця термін покарання Олексій Момот не відбув – він звільнився з Крюковської виправної колонії у вересні 2001 року у зв’язку з проголошеною амністією.

    І тепер на таку заслужену людину злочинна влада знову вдягнула наручники.

    Ганьба!

  2. Молодець і це показує що 1+1 не є зумбований і нікого незалякують, порівняно з 5 каналом і решта продажних каналів які підтримують ШОКОЛАДНОГО!!!!

  3. Володимир Хлян .порошенко тиждень по виборах сказав що пятий канал не продасть і не надійтеся.Тоді було ясно що то брехун.

  4. Людмила Людмила Я за Зеленского голосовал не по приколу,аипо зову разума.А за Парашенка либо мазохисты,либо те,кто у корыта.Вас к кому отнести?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>