3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

СБУ визнала, що контролювала поставки деталей з РФ

На засіданні Антикорупційного комітету Верховної Ради представник СБУ Олексій Петров визнав, що СБУ контролювала логістику постачання військових деталей для потреб Укроборонпрому.

Про це розповів голова департаменту контррозвідки СБУ Олексій Петров, відповідаючи на питання члена антикорупційного комітету, щодо відношення СБУ до постачання деталей з РФ, – повідомляє ІНФОРМАТОР.

“З приводу того, чи існує у СБУ механізм постачання товарів, логістика якого контролюється державою, так, проте цей механізм є недосконалим і в відкритому режимі, в такому форматі я не хотів би акцентувати це”, – розповів Петров.

“Хочу звернути увагу, сам факт контрабанди не військових засобів ураження не є кримінально-карним злочином, кримінально-карним кодексом це кваліфікується як незаконне переміщення товарів, яке підлягає експортному контролю. СБУ та департамент Контррозвідки викриває такі факти, за 2017-2018 рік нами порушено і розслідується 162 факти”, – повідомив представник СБУ.

Як повідомив журналіст Денис Бігус, до розкрадання коштів причетні всі правоохоронні органи.

11 КОМЕНТАРІ

  1. Я так зрозумів, бігус.інфо видало суспільству таємницю щодо оборудок в оборонпромі, про які були проінформані президент, РНБО, ГПУ, СБУ, НАБУ. Це я розумію із сьогодняшніх коментарів, що це аморальні, зі слів генпрокурора, члени цього угрупування. Всі про все знали і мали ось – ось “накрити” ОПГ, але їх випередили. Саме головне, що в цьому кримінального нічого немає. Там не сплатили 22 млн.грн. податків. І все. Казав ЗЕ – це повний кабздець. Не чекайте сенсацій і судових покарань – їх не буде.

  2. Когда во время войны в Одессу подали воду с оккупированной территории, с Беляевки, солдат признали героями! Когда у нас, с вражеской территории, доставили задыхающейся армии запчасти, так у мразей хватило наглости объявить в
    Верховной Раде. Вместо похвалы. Пострадают люди в России и могут в Украине пострадать. Предлагаю по законам военного времени отнестись к тем кто предал огласке факт снабжения запчастями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>