14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Садовий заявив, що у новому списку «Самопомочі» буде 70% нових облич

На парламентських виборах цієї осені у списку від партії «Самопоміч» буде 70% нових облич.

Про це в ефірі програми «Мокрик по живому» розповів лідер партії Андрій Садовий, — передає Громадське.

«У наступному списку до Верховної Ради від «Самопомочі», я думаю, відсотків 70 — це будуть нові обличчя. Це будуть регіональні лідери, це будуть лідери громадських думок. Тобто ми будемо послідовними й завжди будемо залучати нових активних людей до того, щоб вони були в українській політиці», — сказав Садовий.

Раніше Садовий заявив, що більше не хоче бути мером Львова.

112 КОМЕНТАРІ

  1. А КОМУ ОНИ НУЖНЫ,,,,ЭТИ СЕГОДНЕШНИЕ ТОЖЕ БЫЛИ НОВЫМИ,НО ОЧЕНЬ БЫСТРО ПОЧУВСТВОВАЛИ ВКУС ДЕНЕГ И ПЕРЕФОРМАТИРОВАЛИСЬ,,,,САДОВЫЙ,А НЕ ПШОЛ БЫ ТЫ НА ХУЙ СО СВОЕЙ САМОПОМИЧЧЮ,,,,,ОТ ВИЗЬМЫ И ЗРОБЫ.

  2. ви не зрозуміли.. просто парасюкові і семенченкові зроблять пластику обличчя. а ще єгорові гупалко… і плюс сам садовий… йому апгрейдитись ніззя. виходить сто процентів. з них 75 – новиє ліца. спорим?

  3. Вони одинакові – самопоміч і свобода,одного поля ягоди,гнати їх поганою мітлою подальше,а то щось дуже хвости попіднімали,виродки.

  4. Садовой придумал себе. Он заявил. Самопомочи не будет. Кому она нужна. Проползли в Раду отседели нихрена там не сделали. А тепер рисуют нам про 70 процентов. Идиотов нет.

  5. Садовый – ноль без палочки! Не понимаю на что он вообще рассчитывает?! После того, как он предложил ввести в школьный предмет Урок по религии, он перестал для меня существовать! Религия должна быть отделена от государства!
    Лузер, он и в Гондурасе – Лузер! ( хотя Гондурас уже превзошел Украину по уровню жизни)

  6. А ти в це сам повірив, продажних шкур там точно не буде.Ти опозорився іЛьвів ввійде в історію.Варто щоб Садовий поставив памятник собі пороху і очкарику дроздику.

  7. Так вы по лицу его гляньте, оно ж сыцливое, трусливое, подлищывать будет всем, кто заработать даёт и украсть, места хлебного боится лишится

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>