14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Садовий – медіапартнер «п’ятої колони» Кремля

Мер Львова, очільник партії «Самопоміч» Андрій Садовий, ймовірно, співпрацює з Віктором Медведчуком та по домовленості з ним поширює в українському медіапросторі прокремлівські смисли.

Про це в авторській колонці «Сміх крізь сльози. Як російські сенси потрапляють в українські медіа через гумор» для ІНФОРМАТОРа пише публіцист Василь Тростянець.

На прикладі передачі «Вісті Кремля», яку виробляє «24 канал», що належить сім’ї Андрія Садового, автор доводить, як, задавалось би, гумористичний медіапродукт «забиває» голови українців потрібною керівництву РФ інформацією.

«Замість того, щоб ізолюватися від російського медіапростору, яке зіграло одну з ключових ролей в «промиванні» мізків українців під час війни, воно метастазами поширюється серед громадян в легкій гумористичній формі. При цьому замість висміювання ворога, ми легітимізуємо його досягнення і успіхи. Хоча нас в останню чергу повинно хвилювати те, що відбувається в Росії», – аналізує Тростянець медіаконтент, який виробляє лояльний до Садового телеканал.

Автор вважає, що інформаційні провокації власники «24 каналу» здійснюють у співпраці з кумом Путіна Віктором Медведчуком.

«Існує ймовірність того, що за цим стоїть людина, яка просував дискурс «русского міра» через свої медіа: «112», «NewsOne», а тепер уже «Інтер» і «Zik». Йдеться про Віктора Медведчука», – пише він.

«Цікаво, чи знайде Національна комісія з питань радіо-і телемовлення порушення українського законодавства в «Вістях Кремля»?», – задається питанням Тростянець.

Нагадаємо, Віктор Медведчук веде до Ради директора фірми, яка охороняє його.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>