5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ринг, так ринг: міністр енергетики погодився вийти на ринг проти топменеджера «Нафтогазу» та дав йому 48 годин на роздуми

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик погодився зустрітися на боксерському рингу з директором дивізіону «Інтегрований газовий бізнес» НАК «Нафтогаз України» Андрієм Фаворовим та влаштувати «бій без правил».

«Викликаю Вас на «чоловічу розмову» — бій без правил. Ви ж самець, як пишуть ваші прихильники в коментарях, то ж у Вас достатньо тестостерону», — написав міністр у Facebook у відповідь на пропозицію Фаворова зустрітися на рингу.

Що сталося?

10 червня на сайті «Главком» вийшло інтерʼю з міністром енергетики Ігорем Насаликом про газову сферу та скандал навколо ексголови «Укргазвидобування» Олега Прохоренка. Насалик сказав, що «набив би йому морду».

Слова міністра не сподобалися топменеджеру «Нафтогазу», в. о. «Укргазвидобування» Андрію Фаворову. 21 червня він написав у Facebook, що «з подивом дізнався про управлінські підходи до обговорення стратегічних питань нашої [енергетичної] галузі».

Фаворов запропонував Насалику зустрітися та обговорити проблеми галузі або в офісі, або «6 липня в Одесі на рингу». Там, за його словами, «запланований його бій у проєкті «Бокс білих комірців».

https://www.facebook.com/mewhoelse/posts/10102775056995345

Міністр Насалик відповів 24 червня. У Facebook він написав, що готовий до бою.

«Я готовий зустрітися з Вами на рингу. Але давайте будемо чоловіками! Залиште свої білі комірці для інституту «благородних дєвіц», — написав він.

Насалик звинуватив Фаворова в утилізації 40 млрд грн, які той «здер із допомогою тарифів на газ під виглядом збільшення видобутку газу».

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2310780042369422&set=a.794735973973844&type=3

Фаворов поки не відповів на пропозицію Насалика.

Нагадаємо, лінія магазинів EVA розпочала експорт власних торгових марок.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>