5 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Розлучення Безоса може вплинути на засновану ним компанію Amazon

Найбагатша людина світу, засновник сервісу з інтернет-продажу товарів Amazon Джефф Безос розлучається з дружиною Маккензі після 25 років шлюбу.

«Ми почуваємося дуже вдячними за те, що знайшли одне одного. Якби ми знали, що розійдемося через 25 років, ми б зробили це знову. У нас було таке гарне життя разом, але також ми маємо чудове майбутнє попереду як батьки, друзі та партнери», — сказало подружжя у спільній заяві.

Статки Безоса оцінюють в 137 мільярдів доларів, що робить його найбагатшою людиною світу. А вартість його компанії Amazon сягнула трильойна доларів. Крім Amazon, Безос також володіє газетою Washington Post та приватною аерокосмічною компанією Blue Origin, — повідомляє Громадське.

Після повідомлення про розлучення акції компанії Amazon впали на 0,3%.

Wall Street Journal повідомляє, що розлучення мільярдера може вплинути на структуру власності Amazon, де Безос є найбільшим акціонером (16,3% акцій). Доля власності Amazon залежатиме від угоди, яку пара укладе при розлученні.

Адвокати кажуть, що у разі відсутності угоди між Безосом та його дружиною, вона може отримати половину майна. Але це станеться у разі, якщо вони розлучатимуться у тих штатах, де така процедура передбачена (Вашингтон або, наприклад, Каліфорнія — в обох штатах вони мають майно та компанії).

У січні 2019 року компанія Amazon вперше стала найдорожчою у світі. Її ринкова капіталізація наразі становить 797 мільярдів доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>