9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Російські військові знову масово гинуть, в одного з генералів Путіна почалися проблеми

Народний депутат, член Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук розповів про загибель чотирьох російських найманців у Сирії, яку приховує Росія.

Про це Дмитро Тимчук написав у Facebook.

Він пише, що командування ЗС Росії ретельно приховує факти низького рівня бойової підготовки своїх підрозділів, а також дані про обставини, які призводять до втрати особового складу в зонах ведення бойових дій.

Тимчук розповів про те, що 22 лютого 2019 року на території Сирії стався інцидент, в результаті якого загинули четверо військовослужбовців ЗС Росії, один з яких – полковник А.Омаров, командир 3 окремої бригади спеціального призначення, пункт постійної дислокації якої розташований в місті Тольятті.

“Полковник А. Омаров був призначений на посаду командира бригади 5 років тому, в лютому 2014 року, з початком російської агресії проти України. Брав активну участь в бойових діях на території України, організовував підготовку диверсійно-розвідувальних груп, які діяли на території нашої країни”, – пише Тимчук.

Через загибель чотирьох російських найманців у Сирії, командування ЗС РФ прийнято відсторонило від виконання обов’язків командувача міжвидового угруповання ЗС Росії в Сирійській Арабській Республіці головнокомандувача Повітряно-Космічних сил Росії генерал-полковника С.Суровікіна. При тому, що він був призначений на посаду менше місяця назад – в лютому цього року.

Російські військові знову масово гинуть, в одного з генералів Путіна почалися проблеми

Нагадаємо, появились новые детали скандала на похоронах молодого бойца ВСУ во Львове.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>