10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Російські пропагандисти знову осоромилися з недолугою брехнею

На підконтрольному бойовикам КПВВ “Оленівка” вранці 25 лютого сталася надзвичайна подія – автомобіль з пасажирами наїхав на протитанкову міну. Вибухом легкову машину розірвало на шматки, а водій та пасажирка похилого віку загинули на місці.

Як повідомляють в ООС росіяни самостійно заклали протитанкову міну.

Мікроавтобус HYUNDAI (д/н Н6048ІІ), який підірвався на міні 23 лютого рухався убік тимчасово окупованої території, пишуть в прес-службі ООС.

О 12.15 дня автомобіль перетнув КПВВ ˮНовотроїцькеˮ, яке знаходиться на підконтрольній українському уряду території та рухався на захоплену бойовиками територію Донецької області.

О 12:30 він виїхав на розподільчу смугу траси Н-20, де за 200 м до КПВВ “Оленівка” натрапив на міну. При цьому так званий речник російських окупантів Данило Безсонов визнав на цій території наявність замінованих ділянок та позначок “СТОП МИНЫ”.

Російські пропагандисти звинуватили у підриві ВСУ, але місце події знаходиться на відстані близько 200 метрів від блокпоста ЗФ РФ.Він добре проглядається, тобто не помітити закладену міну з цієї позиції неможливо.

Як повідомлялося, на Донбасі затримали бойовика, який охороняв уламки збитого МН17.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>