12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Російські пропагандисти планують відкрити свої редакції у Києві, Львові і Одесі

Російська радіостанція “Ехо Москви”, відома своїми ефірами з російськими терористами, які воюють на Донбасі, представниками так званої ДНР та “кримськими блогерами”, не проти відкрити свої бюро в столиці України, а також Львові та Одесі.

Про це в інтерв’ю виданню “Страна” повідомив головний редактор “Еха” Алєксєй Венедиктов.

За словами Венедиктова, одна з цілей його приїзду до Києва – це обговорення питання відкриття філії російського видання в Україні, яке буде мовити на радіохвилі, сайті та в соцмережах. Втім, здійснювати проект ризикнуть лише за умови перегляду закону про мовні квоти.

“Я розраховую, що “Ехо Москви” зможе працювати в Україні. Я готовий відкрити бюро в Києві, якщо завгодно, то в Одесі та Львові. Насправді дивно мати бюро в Ізраїлі, Німеччині та Вашингтоні, але не мати тут, в Україні. Мої журналісти повинні гнати звідси інформацію, думки різних політсил в Росію. На це потрібно всього лише 4 – 5 людей”, – заявив головний редактор “Еха”.

Венедиктов уточнив, що планував відкрити філію видання в Україні ще до Революції, а квоти – це для нього питання не політичне, а бізнесове.

Раніше британські винищувачі перехопили п’ять російських військових літаків.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>