15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Росію у повному складі поновили в ПАРЄ. Українська делегація покидає Асамблею

Парламентська Асамблея Ради Європи (ПАРЄ) проголосувала проти поправки, якою пропонувалося відмовити делегації Росії в повноваженнях. Поправкою пропонувалося вилучити з резолюції фразу: «Асамблея постановляє ратифікувати (підтверджує) повноваження делегації Російської Федерації».

ПАРЄ відхилила всі поправки представників України, Грузії, Великобританії, Латвії та низки інших держав, і затвердила резолюцію в цілому. За резолюцію проголосували 116 делегатів, 62 бути проти та 15 утрималися, — передає Зе Бабель.

Перед голосуванням заступник голови фракції БПП, член української делегації в ПАРЄ Олексій Гончаренко виступив із промовою і процитував Олега Сенцова: «Якщо нам судилося стати цвяхами у кришку труни тирана, то я хотів би бути таким цвяхом».

Після голосування нардеп від БПП, член української делегації Володимир Арʼєв заявив, що делегація від України залишає Асамблею. «Дуже і дуже дякую всім колегам з української делегації за спільні битви і перемоги, дякую за гідне протистояння несправедливості до кінця», — зазначив нардеп.

https://www.facebook.com/volodymyr.ariev/posts/2566742293388611

Нагадаємо, глава МЗС Латвії назвав рішення ПАРЄ абсолютно неправильним і нагадав про Крим.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>