11.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Росія прибрала та заховала 80 українських полонених зі списків на обмін

Росія “втратила” близько 80 українських полонених. Вони пропали зі списку на обмін, так як російська сторона нібито не встановила їх місце знаходження.

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив Євген Марчук, який був представником України в Тристоронній контактній групі.

За його словами, замість 107 українців РФ визнала перебування у полоні тільки 27 осіб.

“Принцип обміну заручниками “всіх на всіх” Україна підтримує. Але що виходить: обмінялися списками. Ми передали “туди” за відповідною процедурою за участю ОБСЄ і Міжнародного Червоного хреста (МКК) докладний список на 107 осіб, про яких ми точно знаємо, що вони живі і навіть знаємо, де вони там знаходяться. Але нам через деякий час з того боку відповідають, що “вони” встановили тільки 27 осіб. А про інших наших 80 людей нічого не знають і вони їх не знайшли”, – пояснив він.

Марчук допускає, що більшість із цих 80 наших могли бути піддані важким тортурам, і сліди цих тортур відразу ж видно. “А це Гаага. Інших причин я не бачу”, – припустив Марчук.

https://www.facebook.com/marchuk.yevgen/posts/2254056268006860

Нагадаємо, бойовики на Донбасі влаштували п’ять обстрілів і отримали жорстку відповідь.

8 КОМЕНТАРІ

  1. Россия врёт на весь мир. Твари. Ничего, боженька вас всех накажет. Вы пришли как фашисты на чужую землю и убиваете невинный народ. Гореть вам в аду.

  2. Ви суки тепер проснулися, тепер вам розвиднілося і ви побачили 80 полонених,а може їх і більше. З 17року нема обміну. Що робили депутати.Навіть ніхто не виступив на ВР із промовою за цих наших мучеників.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>