9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Росія доставила залізницею на Донбас 4 тис. тонн пального

Російське військове керівництво збільшує обсяги постачання матеріально-технічних засобів для окупаційних військ на Донбасі.

Як повідомляє “Новинарня“, про це сказав полковник Олександр Мотузяник під час зведення Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

“За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, з початку вересня цього року з РФ залізничним транспортом на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях завезено більше чотирьох тисяч тонн пального“, – сказав Мотузяник.

Також, за інформацією української розвідки, зросла інтенсивність постачання з території Росії матеріально-технічних засобів та майна військового призначення автомобільним транспортом через неконтрольовані ділянки кордону, в тім числі – в об’їзд пунктів пропуску.

Потреба окупантів у додаткових ресурсах обумовлена зміною спрямованості заходів бойової підготовки російських окупаційних військ.

“Так, одним з пріоритетних завдань для командування з’єднань і частин противника під час навчань, які проводяться на тимчасово окупованій території, визначено відпрацювання питань ведення активних наступальних бойових дій мотострілецькими, танковими та артилерійськими підрозділами, із розгортанням пунктів управління у нових районах”, – діляться інформацією офіцери Головного управління розвідки.

Як повідомлялося, у «ДНР» жителя Горлівки засудили до 15 років ув’язнення за «шпигунство».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>