8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Різке звернення Ляшка до кандидатів у президенти (ВІДЕО)

Як повідомляє Інформатор, лідер Радикальної партії Олег Ляшко поставив ряд гострих питань до кандидатів у президенти. На його думку, обидвом конкурентам час припинити ігри на публіку.

У відео, яке Олег Ляшко розмістив на своїй сторінці Фейсбук, йдеться які саме питання цікавлять лідера РПЛ.

«Нафтогаз оголосив, що з 1 травня ціна на газ складатиме 10 тисяч гривень за тисячу кубів. В мене запитання д кандидатів у президенти – Порошенка і Зеленського – що ви, шановні кандидати, зробите, щоб українці могли заплатити таку ціну за газ? – розпочав Олег Ляшко. – Які ваші кроки, щоб врятувати від колапсу житлово-комунальне господарство? Сьогодні 70 млрд гривень боргів за комуналку. Кожна третя сім’я в Україні не може заплатити за комуналку, бо це непідйомна для них ціна».

Політик вважає, що можливі два принципово різні шляхи вирішення цієї проблеми – боротися за зниження цін або за підвищення доходів громадян. А також наголосив, що жоден з кандидатів не розповів, за допомогою чого вирішуватиме дану проблему.

«Чи збираєтесь ви переглянути меморандум з МВФ, яким передбачено підвищення цін на газ з 1 травня до 10 тис. гривень, а з 1 вересня до 13 тис. гривень? Що ви зробите, щоб у людей були гроші платити не лише за газ, але і за їжу, і за ліки?», – продовжив Ляшко.

Також політик розповів, чого саме на його думку чекає український народ від кандидатів на посаду президента.

«Я хочу сказати, що віртуальний дурман виборів пройде, а українці знову сам на сам залишаться зі своїми проблемами. Людям не треба ваше міряння аналізами з баночками, людям потрібна впевненість в завтрашньому дні і відповіді на чіткі питання: як жити, як заробляти? Їм потрібна перспектива для їхніх дітей і для рідної країни. Мільйони людей чекають від вас відповідей на ці прості питання. Ваші батли з аналізами і бігання один за одним реально задовбали. Поки ви бігаєте, народ продовжують грабувати», – додав лідер Радикальної партії.

Орім того, Олег Ляшко висловив сподівання, що дебати відбудуться, незважаючи на намагання кандидатів уникнути їх або перетворити на шоу.

«Я хочу, і впевнений, що мільйони українців також хочуть почути відповіді на ці питання на дебатах», – резюмував він.

https://www.facebook.com/100001758206922/posts/2124465310955388?sfns=mo

Нагадаємо, депутат від РПЛ подав до суду новий позов проти Супрун.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>